Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejlepší robotická sekačka bez drátu? Na 100% Mammotion

Dokonalý trávník bez námahy? Objevte 6 důvodů, proč jsou robotické sekačky Mammotion vaší nejlepší volbou pro rok 2024!

Robotické sekačky Novinky Rady a tipy Testy 14. 09. 2024

Nejlepší robotická sekačka bez drátu? Na 100% Mammotion

Robotické sekačky bez obvodového drátu jsou nejpohodlnějším řešením pro všechny, kteří touží po perfektně střiženém trávníku.

A právě bezdrátové sekačky Mammotion patří mezi absolutní špičku v této kategorii. Proč jsou tak výjimečné?  Mají extrémně dlouhou výdrž baterie, zvládnou i ty největší plochy, disponují precizním sečením za každého počasí a inteligentní navigací pomocí senzorů. To vše je navíc zabaleno v luxusním designu, který ozdobí každou zahradu.

Co dělá z automatické sekačky Mammotion TOP volbu 2024 - 6 vlastností

Pojďme se ponořit do detailů a odhalit, co dělá robotické sekačky Mammotion těmi nejlepšími na současném trhu.

Vydrží déle než vy - baterie s výdrží až 180 minut

Robotické sekačky Mammotion jsou vybaveny opravdu výkonnými bateriemi. Modely série YUKA disponují 4,5 Ah baterií, která umožňuje až 150 minut provozu na jedno nabití. To je o 30-50% více než u většiny konkurenčních sekaček v této kategorii.

Prémiová série LUBA pak přichází s ještě větší 10 Ah baterií (krom modelu 1000 ten má 4,5 Ah). Ta dokáže pohánět sekačku až neuvěřitelných 180 minut. S takovou výdrží si hravě poradí i s opravdu rozlehlými zahradami. Ve srovnání s jinými výrobci jde o špičkovou hodnotu, která nemá konkurenci.

Výkonné baterie robotických sekaček Mammotion

Zvládne i fotbalové hřiště - až 10 000 m²

Pokud vlastníte opravdu rozlehlý pozemek, robotické sekačky Mammotion si s ním hravě poradí. Modely série YUKA jsou ideální pro středně velké zahrady do 2000 m². Pro větší plochy tu pak máme sérii LUBA.

Ta zvládne posekat trávníky od 1000 m² až po gigantických 10 000 m². Ano, opravdu až 1 hektar! S takovou plochou by si klasické sekačky jen těžko poradily. LUBA je však speciálně navržena pro opravdu velké pozemky.

Obrovskou plochu dokáže pokosit v rekordním čase a jediném cyklu. Je vybavena precizní GPS a RTK navigací, díky které si pamatuje každý kousek zahrady. V kombinaci s výkonnou baterií a širokým záběrem žacích kotoučů dokáže udržet i ty největší trávníky

Mammotion LUBA 2 AWD zvládne obrovské plochy

Dokonalý střih i v dešti - sečení až v 80 % svazích

Robotické sekačky Mammotion si poradí s překvapivě náročným terénem. Ať už je vaše zahrada plná prudkých svahů, nerovností nebo husté trávy, tyto stroje ji zvládnou perfektně posekat.

  • Série YUKA je díky kompaktním rozměrům a pohonu zadních kol schopna pracovat ve svazích se sklonem až 45%. I když začne pršet, není třeba se bát. Pokročilá konstrukce a voděodolnost IPX6 umožňují sekání i za mokra.
  • Pro opravdu extrémní svahy je tu série LUBA. Díky unikátnímu pohonu všech kol (AWD) a speciální konstrukci podvozku si poradí se svahy až neuvěřitelných 80%! Terén, který by byl pro člověka takřka nepřekonatelný, LUBA hravě zvládne.

Obě série navíc využívají systém plovoucích žacích kotoučů. Ten se přizpůsobí i hrbolatému terénu a zajistí dokonalý střih za každých podmínek.

Sekačky Mammotion zvládnou i extrémní svahy

Nechte instalaci robotické sekačky bez vodícícho drátu na profesionálech

Ukázka z instalace robotické sekačky

Podívejte se na video z instalace, kterou jsme provedli na pozemku o rozloze 2000 m² s robotickou sekačkou Mammotion LUBA AWD 3000 . Celý proces trval cca 3 hod.

  • Garance 100% funkčnosti robotické sekačky a pokrytí pozemku
  • Úspora desítek hodin oproti instalaci svépomocí
  • V případě modelu s anténou, instalaci antény na vhodné místo
  • Profesionální poradenství na místě a následně i po realizaci
  • Precizní zaškolení ovládání a údržby sekačky
  • Vyřešíme no-go zóny, složité zahrady i případné vícepráce
  • Instalace základny a výběr vhodného místa
  • Více o instalaci

Vidí i to, co vy ne - ultrasonické a gyroskopické senzory

Robotické sekačky Mammotion jsou nabité doslova těmi nejmodernějšími senzory. Díky nim mají perfektní přehled o svém okolí a dokáží sekat s chirurgickou přesností.

Tím nejdůležitějším je 3D Vision systém. Jde o soustavu kamer a senzorů, které neustále snímají okolí sekačky. Pokročilý software pak v reálném čase vyhodnocuje překážky, nerovnosti a hranice trávníku. Sekačka tak může bezpečně měnit směr a objíždět překážky.

Dalšími pomocníky jsou ultrazvukové a gyro senzory. Ty doplňují vizuální systém a poskytují dodatečné informace o terénu. Výsledkem je skutečně precizní sečení bez jediného místa, které by sekačka vynechala.

Tyto senzory mají i další praktické využítí:

  • Detekují déšť a v případě potřeby pošlou sekačku zpět do nabíjecí stanice
  • Monitorují náklon sekačky a zabraňují převrácení ve svahu
  • Dokáží rozpoznat zvednutí a aktivovat alarm proti krádeži
  • Pomocí GPS zaznamenávají přesnou pozici a sledují pohyb sekačky

Senzory 3D Vision a ultrazvukové senzory robotických sekaček Mammotion

Síla a odolnost v luxusním balení - prémiová konstrukce

Robotické sekačky Mammotion jsou skutečným skvostem mezi zahradní technikou. Na první pohled zaujmou svým elegantním a moderním designem. Prémiové materiály a precizní zpracování pak zajišťují vysokou odolnost a dlouhou životnost.

  • Řada YUKA sází na kompaktní rozměry a nízkou hmotnost pouhých 15,6 kg. I přes subtilní konstrukci je však neuvěřitelně robustní. Použitý ABS plast odolá i silným nárazům a vydrží roky provozu bez známek opotřebení.
  • Větší modely série LUBA jsou pak doslova obrněnými vozidly mezi sekačkami. Masivní tělo z hliníkové slitiny a velmi bytelný podvozek si poradí s opravdu tvrdým zacházením. I po letech provozu budou vypadat jako nové.

Obě řady pak spojuje legendární spolehlivost a bezúdržbový provoz. Žací nože z kalené oceli vydrží stovky hodin sečení. Baterie jsou navrženy pro tisíce nabíjecích cyklů. S pečlivě navrženou a kvalitně vyrobenou sekačkou Mammotion budete mít o trávník postaráno na dlouhé roky.

Prémiová konstrukce a materiály robotických sekaček Mammotion

Sekačka s umělou inteligencí - pokročilé algoritmy a plánování trasy

Robotické sekačky Mammotion v sobě ukrývají skutečně špičkový software. Jde o výsledek let vývoje a inovací v oblasti umělé inteligence a autonomních systémů. Sekačka díky němu získává schopnosti, které dalece přesahují běžné stroje.

  • Tím nejdůležitějším je inteligentní plánování trasy. Pokročilé algoritmy dokáží zmapovat celou zahradu a navrhnout optimální vzor sečení. Sekačka se tak pohybuje efektivně a nevynechá jediné místo. Zároveň minimalizuje opakovaný průjezd stejnými oblastmi.
  • Umělá inteligence pak přidává další vychytávky. Dokáže rozpoznat překážky a samostatně se jim vyhnout. Učí se z předchozích jízd a zlepšuje svou efektivitu. Vybere ideální čas pro sečení podle předpovědi počasí. Zkrátka neustále optimalizuje celý proces, aby dosáhla co nejlepšího výsledku.
  • O komplexní nastavení parametrů sečení se pak postará chytrá aplikace. V ní lze snadno definovat pracovní zóny, nastavit výšku sečení, naplánovat časy a sledovat průběh práce. I naprostý laik tak dokáže nastavit robotickou sekačku pro svou zahradu.

Sofistikované plánování trasy a pokročilá umělá inteligence robotických sekaček Mammotion

Mammotion LUBA a YUKA: TOP série automatických sekaček pro každou zahradu

Ať už vlastníte rozlehlý trávník nebo menší zahrádku, robotické sekačky Mammotion mají řešení přímo pro vás. Série LUBA a YUKA pokrývají širokou škálu zahrad od 500 m² až po impozantních 10 000 m². Pohodlně se usaďte a nechte tyto chytré stroje, ať se postarají o perfektní vzhled vašeho trávníku.

Mammotion YUKA - chytrá novinka se sběrným košem

Hledáte sekačku na menší či středně velkou zahradu s funkcí sběru posekané trávy? Mammotion YUKA je jasná volba. Tato inovativní série robotických sekaček je vybavena sběrným košem o objemu 22 litrů. Posekanou trávu, listí, větvičky a další drobný zahradní odpad tak nemusíte hrabat, sekačka jej automaticky posbírá za vás.

Modely Mammotion YUKA 1500 a Mammotion YUKA 2000 zvládnou trávníky od 1500 do 2000 m². Součástí balení je výkonná 4,5 Ah baterie, která umožňuje až 150 minut provozu. Inteligentní 3D Vision navigace a RTK lokalizace zajistí precizní sečení i ve složitém terénu. Integrované ultrazvukové senzory detekují překážky a zajišťují bezpečný provoz.

Proč zvolit robotickou sekačku Mammotion YUKA:

  • Integrovaný sběrný koš na 22 litrů posekané trávy a listí
  • Vhodné pro plochy do 1500 m² (YUKA 1500) a 2000 m² (YUKA 2000)
  • Kompaktní design pro snadný průjezd užšími místy
  • Ovládání hlasem přes Alexa a Google Assistant
  • Pokročilá 3D Vision navigace a RTK lokalizace

Robotická sekačka Mammotion YUKA 2000 se sběrným košem

 

Mammotion LUBA - nejvyšší výkon pro rozlehlé zahrady

Pro opravdu velké zahrady a parky je tu prémiová série Mammotion LUBA. Tito výkonní pomocníci si hravě poradí s plochami od 1000 m² až po úctyhodných 10 000 m². Robustní konstrukce s pohonem všech kol a širokým záběrem žacích kotoučů zajistí rychlé a efektivní posekání i těch největších travnatých ploch.

Vrcholné modely LUBA 2 AWD 5000 a LUBA 2 AWD 10000 jsou osazeny 10Ah baterií s výdrží až 180 minut. Inteligentní plánování trasy a přesná RTK navigace šetří čas i energii. Revoluční 3D Vision systém s kamerami detekuje i ty nejmenší překážky. Sekačky série LUBA bez problémů zvládají extrémní svahy se sklonem až 80%.

Hlavní vlastnosti robotických sekaček Mammotion LUBA:

  • Pro rozlehlé plochy od 1000 m² do 10 000 m²
  • Výkonné 4,5 Ah a 10 Ah baterie pro dlouhou výdrž
  • Pohon všech kol (AWD) pro skvělou průchodnost terénem
  • Široký záběr sečení 400 mm se 2 žacími kotouči
  • Revoluční 3D Vision navigace s kamerami

Robotická sekačka Mammotion LUBA 2 AWD

 

Shrnutí a tipy při výběru Mammotion robotické sekačky bez vodícího drátu

    • RobotWorld Specialista na robotiku

      Pokud jste dočetli až sem, měli byste mít už poměrně jasno v tom, proč jsou robotické sekačky Mammotion prvotřídní volbou pro dokonalou péči o váš trávník. Pojďme si ale ještě stručně shrnout ty nejdůležitější body a přidat pár praktických tipů.

      Vyberte si správnou řadu a model

      Zkontrolujte klíčové parametry

      Při výběru konkrétního modelu Mammotion se zaměřte hlavně na tyto vlastnosti:

      • Výdrž baterie - až 180 minut u špičkových modelů
      • Svahová dostupnost - zvládají svahy se sklonem 45-80 %
      • Šířka sečení - 32 cm u YUKA, 40 cm u LUBA
      • Pokročilá navigace - 3D Vision, RTK lokalizace, ultrazvukové senzory
      • Chytré funkce - propojení s aplikací, hlasové ovládání, plánování sečení

      Využijte originální příslušenství

      Pro ještě větší pohodlí a efektivitu doporučujeme pořídit originální příslušenství Mammotion:

      • Náhradní žací nože pro vždy ostrý střih
      • Ochranná garáž - ochrana před deštěm, sluncem
      • Sběrný koš pro modely YUKA na sběr posekané trávy a listí
      • Náhradní baterie - zajistí dodatečnou výdrž sekačky

      Zajistěte si profesionální instalaci

      I když jsou sekačky Mammotion bezdrátové, jejich prvotní nastavení a instalace vyžaduje trochu zručnosti a zkušeností. Proto vám nabízíme možnost profesionální instalace našimi techniky. Postarají se o vše potřebné - vytyčení pracovní plochy, nastavení sekačky, zaškolení ohledně údržby. Ušetříte tím spoustu času a budete mít 100% jistotu, že sekačka funguje přesně jak má.

      Nebojte se zeptat, rádi poradíme

      Stále si nejste jisti, která robotická sekačka Mammotion je pro vás ta pravá? Neváhejte se na nás obrátit - ať už mailem, po telefonu nebo osobně na naší prodejně. Jako specialisté na robotické sekačky vám ochotně zodpovíme všechny dotazy a pomůžeme s výběrem optimálního modelu přesně pro vaši zahradu. Jsme tu pro vás před nákupem i po něm.


Nejlepší robotická sekačka bez drátu? Na 100% Mammotion
 
 

Produkt byl přidán do košíku

Zavřít

Do košíku

Doprava ZDARMA!

Produkt přidán k porovnání

Zavřít

Porovnat vše